WTT-neliö

Tapahtuman kuvaus

Viime kesän tapaan Tiirismaa Trail tulee siirtymään Messilän lumikeskukseen kilpailukeskuksen osalta. Kaikesta hyvästä on pyritty pitämään kiinni, ja lisäämään kilpailukeskuksen vaihdolla tilaa ja palveluita lisää talvitapahtuman oheen.

Tapahtuma käydään edelleen Salpausselän monipuolisilla liikuntapoluilla, jotka tarjoavat oivan ympäristön myös talviseen lystin- ja vauhdinpitoon. Mäkeä on talvisessa versiossa vähemmän tarjolla kuin kesällä, mutta toisaalta Tiirismaa Winter Trail (TWT) tarjoaa kokonaan uudet maisemat ja pikkupolut, joita ei kesäisessä Tiirismaa Trailissa ole koettu.

Tapahtuma tulee olemaan kaksipäiväinen. TWT alkaa perjantai-iltana 9.2. jolloin yöpolkujuoksun tunnelmaan pääsee kahdella eri pituisella matkavaihtoehdolla; TWT Night 10 km & TWT Night 14 km. Lauantaina 10.2. lamput voi jättää kotia ja päivän valossa samoille reiteille pääsee rallattelemaan myös pidemmälti; TWT 10 km, TWT 14 km tai TWT 25 km.

Tapahtumakeskuksena toimii Messilän markkinaravintola, joka sijaitsee keskellä Messilän lumikeskusta. Reittien alut ja loput saavat näin viime talvea enemmän mäkeä ja laskua, mutta muuten talvinen TWT tukeutuu edelleen pääosin Tapanilan lähialueen merkattuihin polkureitistöihin – erityisesti Kintterön Kympin ja Hakalaukun lenkin priimoihin pikkupolkuihin. Salppurin talvi-ihmemaan rautatienomaiset talvipolut tarjoavat haasteita ja fiiliksiä niin polkunautiskelijoille kuin ”reissi-nälkäisille” polkutykeille.

Mikäli et siis vielä ole tutustunut näihin Salppurin upeisiin talvipolkuihin niin nyt viimeistään on oiva hetki! Tule ja tuo kaverisikin mukaan fiilistelemään Tiirismaa Winter Trailille ja suuntaa viikonlopuksi Lahteen ja Messilään!