WTT-neliö

Osallistumisehdot Tiirismaa Winter Trail 

Jokainen kilpailija osallistuu kisoihin omalla vastuulla, huomioi polkujuoksuun liittyvät riskit ja huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti. Järjestäjä ei ole vastuussa kisan aikana sattuneista tapaturmista.

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että osallistujan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa, sekä tulosluetteloissa. Tiirismaa Winter Trail -tapahtuman ilmoittautumiset hoidetaan Pace.sport järjestelmän kautta.

Tapahtumasta tuotetaan kuva- ja videomateriaalia, jota käytetään tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt, että sinusta otettua kuvaa voidaan käyttää tapahtumaan liittyen.

Jos hyväksyt markkinointiluvan, voi tapahtuman järjestäjä tai kumppani lähettää sinulle markkinointiviestejä. Järjestäjä voi lähettää viestejä Tiirismaa Trail-tapahtumiin liittyen. Käytämme ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja tapahtumaan liittyviin järjestelyihin tai terveysturvallisuuteen liittyviin tarpeisiin. Emme myy tietoja kolmansille osapuolille.

Ilmoittautumisen muutokset ja siirrot:

  1. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.
  2. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle henkilölle veloituksetta varsinaisen ilmoittautumisen päättymiseen asti (4.2.2024). Jälki-ilmoittautumisen sulkeutumiseen asti (8.2.2024) tietoja voi itse muuttaa Pace.sport ilmoittautumisjärjestelmässä 10 € hinnalla.
  3. Kaikki ilmoittautumiseen liittyvät muutokset tulee hoitaa itse pace.sport -järjestelmän kautta. Emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Vaihtaessasi kalliimpaan tuotteeseen maksat vain tuotteiden välisen hinnan erotuksen.
  4. Halutessasi voit vaihtaa osallistumisesi johonkin muuhun jo julkaistuun Tiirismaa Trail
    tapahtumaan 20 € lisämaksulla. Muutokset on hoidettava itse 10.2.2024 mennessä. Emme palauta mahdollisesta matkan muutoksesta syntyvää erotusta. Vaihtaessasi kalliimpaan tuotteeseen maksat muutosmaksun lisäksi tuotteiden välisen hinnan erotuksen.
  5. Muut muutokset eivät ole mahdollisia

Peruuntuminen:

Mikäli kilpailu joudutaan perumaan esim. koronan, vaarallisten olosuhteiden tai muun force majeure syyn vuoksi, siirtyy osallistumisoikeus veloituksetta seuraavalle vuodelle. Osallistuja voi myös pyytää osallistumismaksun palauttamista. Osallistumismaksun palauttamisisesta perimme 5 € toimistokulun. Osallistumismaksun palautuksesta on ilmoitettava viimeistään 28.2.2024 mennessä info@tiirismaatrail.fi, jonka jälkeen emme palauta osallistumismaksua, ja ilmoittautuminen siirtyy vuoden 2025 tapahtumaan.