WTT-neliö

Matkat ja sarjat

Tiirismaa Winter Trail Night Kids - 0,8 km

Perjantai-iltaan tulee mukaan myös lapsille (12-vuotiaat ja nuoremmat) sopiva talviöinen lumipolkustartti, missä pääsee nauttimaan Tiirismaa Winter Trailin valaistusta yöpolusta Messilän alueella. Matkana on noin vajaan kilometrin lenkki Messilän pellon ja Markkinaravintolan alueella. 

Sarjoja on tarjolla 8-vuotiaille (2016 syntyneet tai nuoremmat) ja 12-vuotiaille (2012 syntyneet tai nuoremmat) tytöille ja pojille. Sarjojen kolme parasta palkitaan, mutta lisäksi haluamme kannustaa kaikki myös asuhaasteeseen ja naamioitumaan vaikka oman suosikki supersankarin asuun. Parhaat asut palkitaan myös erityispalkinnolla 🙂 Otsavalosta voi olla lisäksi hyötyä, mutta valoja on sen verran kyllä reitillä, että ilmankin selviää. 

Tiirismaa Winter Trail 10 km // Tiirismaa Winter Trail Night 10 km

10 km reitti kulkee Messilän pelloilta kohti Korpikankareen korkeinta kohtaa, ja nousua tulee reitin alkuun. Alun tiukan nousun jälkeen reitti on vaihtelevan kumpuileva ja mutkitteleva, ja varmasti tunnelmallinen perjantai-illan tapahtumassa. Päivän valossa ja auringon toivottavasti esiintyessä aurinko pilkahtelee korkean mäntymetsän siimeksestä kirkkaana. 

10 km sopii tuoreille polkujuoksijoille oikein hyvin ensimmäiseksi polkutapahtumaksi. Toisaalta vauhtia nostamalla matka tarjoaa oivan haasteen myös kokeneemmalle juoksijallekin. 

Tiirismaa Winter Trail 14 km // Tiirismaa Winter Trail Night 14 km

14 km on matkana myös käytössä sekä perjantai-illan Night-lähdössä sekä lauantaina päiväsarjassa. Reitti nousee aluksi kohti Tapanilan korkeinta kohtaa – Korpikankaretta, jossa reitti yhtyy Hakalaukun suon lenkkiin. Reitti haarautuu noin 2,5 km jälkeen kohti Kintterönsuon LS-aluetta tuoden muutamia kohtalaisia nousuja lisää lyhyempään 10 km reittiin nähden. Myös 14 km matka on vauhdikasta edettävää pääsääntöisesti eikä mäet pääse liikaa hapottamaan korkeuserojen ollessa noin 60 m suurimmillaan. 

14 km kierros on reipas haaste aavistuksen pidempää siivua toivoville.

Tiirismaa Winter Trail 25 km

25 km reitti on pisin matka Tiirismaa Winter Trailin päivämatkoilla, ja se kulkee kahteen kertaan pisimmän perusreitin (n. 12 km reitin). Aluksi noustaan reipas nousu kohti Rautakankareen huippua ja siitä sitten vastapäivään Hakalaukun suon ja Kintterön suon polkureittejä.  25 km matka on vauhdikasta edettävää pääsääntöisesti muutamilla terävillä mutta lyhyehköillä nousuilla höystettynä. Korkeuserot reitillä ovat noin 60 m suurimmillaan. 

25 km reitti sopii hyvin pidempää haastetta hakeville ja henkilökohtaisena haasteena jokaisella kilpailijalla on matkavauhdin säilyttäminen toiselle kierrokselle.