Tiirismaa Winter Trail Lasten juoksu 9.2 perjantai iltaan!!

Tiirismaa Winter Trailin Perjantai-iltaan tulee mukaan myös lapsille (12-vuotiaat ja nuoremmat) sopiva talviöinen lumipolkustartti, missä pääsee nauttimaan Tiirismaa Winter Trailin valaistusta yöpolusta Messilän alueella. Matkana on noin vajaan kilometrin lenkki Messilän pellon ja sen viereisten metsäkaistaleiden alueella. ❄️🌲

Sarjoja on tarjolla 8-vuotiaille (2016 syntyneet tai nuoremmat) ja 12-vuotiaille (2012 syntyneet tai nuoremmat) tytöille ja pojille. Sarjojen kolme parasta palkitaan 😎 Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, varsinaiseen kilpailuun (numerolappu, tulokset ja TOP3 palkitseminen) osallistuville 5€ osallistumismaksu. Kilpailuun osallistuvien lasten ilmoittautuminen Pacen kautta täältä. Tapahtumaan ilman kilpailua osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua.

❗Lisäksi tapahtuman parhaiten pukeutuneet lapset palkitaan erityispalkinnolla❗ Haluammekin kannustaa kaikki myös asuhaasteeseen ja naamioitumaan vaikka oman suosikki supersankarin asuun 🤡🧜🏻‍♀️🧙‍♂️

Otsavalosta on reitillä hyötyä, mutta valoja on sen verran kyllä reitillä, että ilmankin selviää. Suosittelemme kuitenkin vähintään jonkunlaisen pienen valon mukaan ottamista. Tapahtuman jälkeen tarjolla mehua ja mahdollisuus pulkkamäkeen 🎉🔥
💯
Tarkempi aikataulu täsmentyy ensi viikolla 😊

#tiirismaawintertrail#tiirismaatrail#kidsrun#lastenjuoksu#naamiaiset#polkujuoksu#trailrunning#running#juoksu

📸 Kimmo Hirvonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *