Tiirismaan talvi kutsuu 9.-10.2.2024

Tiirismaa Winter Trail on löytänyt tiensä myös vuoden 2024 almanakkaan, ja kilpailu jatkaa sydäntalvessa helmikuun toisena viikonloppuna – 9.-10.2.2024. Uutta tapahtumassa tulee olemaan tapahtumakeskuksen päivittyminen, ja myös talvinen Tiirismaa Trail tapahtuma siirtyy Messilän lumikeskukseen, joka tulee olemaan vuodesta 2024 molempien tapahtumien näyttämö. Tämä helpottaa sukkulointia hiihtäjien seassa, antaa tilaa tapahtumakeskukselle ja parantaa myös palvelutarjontaa. Messilästä löytyykin pesumahdollisuudet, ravintolapalvelut ja majoitustarjontaa aivan kisakeskuksen vierestä.

Messilän pellot Kintterön suon reunamilta

Pääpiirteissään konsepti on samanlainen kuin vuosi sitten, ja edelleen reitit kulkevat Tapanilan metsäalueella, kuten vuosi siten. Matkat pitenevät hieman viime vuodesta kaikilta osin, mutteivat merkittävästi. Perjantai-iltana talviset yöpolut (n. 10 – 15 km) klo 18:00 alkaen ja lauantaina n. 10 – 27 km matkat klo 10:00 alkaen.

Pistä päivät kalenteriin, ja seuraa somesta tai nettisivuiltamme infojen tarkentumisia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *