Tiirismaa Winter Trail tulee 10.-11.2.2023

Kahden kesäisen tapahtuman jälkeen Tiirismaa Trail tulee tekemään uuden aluevaltauksen myös talvikaudelle ja tarjoamaan täydennystä laadukkaiden polkujuoksutapahtumien tarjonnassa. Tämä ajatus synnytti Tiirismaa Winter Trailin, jonka tarkoitus on tuoda piristystä ja valoa kaamoksen keskelle talvisessa polkujuoksukalenterissa.

Tapahtuma käydään edelleen salpausselän monipuolisilla liikuntapoluilla, jotka tarjoavat oivan ympäristön myös talviseen lystin- ja vauhdinpitoon. Mäkeä on talvisessa versiossa vähemmän tarjolla kuin kesällä, mutta toisaalta Tiirismaa Winter Trail (TWT) tarjoaa kokonaan uudet maisemat ja pikkupolut, joita ei ole ennen Tiirismaa Trailissa koettu.  

Näitä polkuja tullaa tarjoilemaan helmikuussa 2023 TWT-tapahtumassa

Tapahtuma tulee olemaan kaksipäiväinen. TWT alkaa perjantai-iltana 10.2. jolloin yöpolkujuoksun tunnelmaan pääsee kahdella eri pituisella matkavaihtoehdolla; TWT Night 8 km & TWT Night 12 km. Lauantaina 11.2. lamput voi jättää kotia ja päivän valossa samoille reiteille pääsee rallattelemaan myös pidemmälti; TWT 8 km, TWT 12 km tai TWT 24 km. 

Tapahtumakeskuksena toimii Tapanilan hiihtomaja, joka sijaitsee lähellä Lahden keskustaa, mutta mahdollistaa poluille siirtymisen välittömästi. TWT:n reitit tukeutuvatkin pääosin Tapanilan lähialueen merkattuihin polkureitistöihin – erityisesti Kintterön Kympin ja Hakalaukun lenkin priimoihin pikkupolkuihin. Salppurin talvi-ihmemaan rautatienomaiset talvipolut tarjoavat haasteita ja fiiliksiä niin polkunautiskelijoille kuin ”reissi-nälkäisille” polkutykeille.

Mikäli et siis vielä ole tutustunut näihin Salppurin upeisiin talvipolkuihin niin nyt viimeistään on oiva hetki! Tule ja tuo kaverisikin mukaan fiilistelemään Tiirismaa Winter Trailille ja suuntaa viikonlopuksi Lahteen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *